Automobielbedrijf Tuijp B.V.
  Onze vestigingen

Automobielbedrijf Tuijp B.V.

Jisperweg 40 1464 NE WEST-BEEMSTER (0299) 69 02 78

Veilig op vakantie? Doe de Subaru Vakantiecheck

Ontspannen en veilig op vakantie dankzij de Subaru Vakantiecheck

Voor slechts € 29,95,- maximale zekerheid, voor Mijn Subaru-klanten is controle gratis

• Goede voorbereiding vakantie noodzakelijk voor maximaal plezier
• Veilig op reis met de Vakantiecheck, een controle van de auto op twintig vitale punten
• Vakantiecheck van 26 mei tot en met 8 juni 2018 bij iedere Subaru-dealer

Bij ingrediënten voor een goede vakantie wordt al snel aan zon, zee en strand gedacht. Een goede voorbereiding en ontspannen heen- en terugreis zijn minstens zo belangrijk. Denk daarbij aan een passende bestemming kiezen, koffers inpakken, reisverzekering afsluiten en in het geval van een autovakantie, een grondige inspectie van de auto. En dan hebben we het niet over zelf de peilstok trekken en ruitensproeiervloeistof bijvullen, maar een controle van de vakantieauto op vitale punten door de merkspecialist. In de periode van 26 mei tot en met 8 juni voert de Subaru-dealer de Subaru Vakantiecheck uit voor slechts €29,95. Wie zich aanmeldt bij Mijn Subaru kan de Vakantiecheck gratis laten uitvoeren.

Controle op 20 vitale punten

De Subaru-technici controleren elke Subaru, ongeacht bouwjaar, of hij klaar is voor de vakantie. Dat doen ze door de auto minutieus aan een inspectie op twintig belangrijke punten te onderwerpen. Koeling, airco, banden, verlichting en remmen, alle belangrijke punten worden bekeken. Bij defecten of te verwachten problemen volgt een vrijblijvend reparatieadvies. Is de auto geïnspecteerd en goed bevonden, dan kan elke vakantietrip vol vertrouwen tegemoet worden gezien. Ook wordt gekeken naar de Subaru Mobiliteits Service. Deze service geeft recht op ondersteuning bij pech onderweg, mocht het onverhoopt toch misgaan. De pechdienst geldt in binnen- en buitenland, dag en nacht en voor auto, alle inzittenden en zelfs caravan of aanhanger.

Extra gebruiksgemak

Een gecontroleerde auto en de extra zekerheid van de Subaru Mobiliteits Service, vrijwel niets staat een ontspannen vakantierit meer in de weg. Het relaxte gevoel kan nog wel worden uitgebreid door originele Subaru-accessoires in te zetten. Denk aan een fietsendrager, bagagekoffer of trekhaak. Zij vergroten het gebruiksgemak van de auto en bovendien is de kwaliteit van de accessoires zoals van Subaru mag worden verwacht. En wie dan toch bij de dealer op bezoek is voor de Subaru Vakantiecheck, doet er goed aan om de veiligheidsuitrusting te controleren en waar nodig aan te vullen. Zo zijn veiligheidshesjes, een gevarendriehoek, lampenset en een verbandtrommel in veel landen verplicht. De Subaru-dealer kan hier advies over geven en kan een compleet veiligheidspakket leveren.

Gratis voor Mijn Subaru-leden

Een goede voorbereiding van de vakantie begint bij de Subaru-dealer met de Subaru Vakantiecheck. Zo is de kans op een ontspannen heen- en terugreis het grootst. De Subaru Vakantiecheck kost € 29,95, en is gratis voor iedere Subaru-rijder die zich aanmeldt via www.mijn.subaru.nl/vakantiecheck.